29 Mayıs günü 10 kişilik bir grupla fasıl programına katıldık.Eğlence başta çok güzel başladı. Mezeleriniz salatalarınız güzel ve lezzetliydi. İçki servisinizde gayet hızlıydı. Fakat arasıcakların gelmesiyle tabaklarımız bitmeden kaldırıldı. Servis geliyor 10 dakika içinde kaldırılıp ana yemek geliyor o da yanı şekilde 10 dk içindekaldırılıyor ve kimse masaya gelen pastadan bile yemeden tabaklar dolu geri döndü. Bu durum sadece bizim masaya yapıldı. Yan masalar hala yemeğine devam ediyordu. Son olarak içki barkadaklarımızda alındı ve örtü toplanıp tahta masada oturduk. Eğlence işletmesinden kastları buysa eğer gerçekten işlerini iyi yapmıyorlar. bunu İşeltme sahibine o gün iletemedim. Masamızla ilgilenen görevliyle konuştum. Tüm masalarda servis duruken bizim masanın neden toplandığını sorduğumda: " Siz dağıttınız ondan topladık yan masaya bakın onlar dağıtamdı" dedi.Bu yüzden eğlence mekanından (!) erken ayrıldık. Şuan mekandan övgüyle bahsediyor olmak isterdim fakat bir daha gitmeyi bile düşünmüyorum.